Rovatok

Éldegélünk, éldegélünk?

A Föld meg közben haldoklik? Ááá, nem lesz ez így jó...

... DE

most már sokkal jobb, hogy itt vagy!

Utolsó kommentek

Címkék

2.0 (1) absolut (1) álom (3) autó (3) bicikli (4) bikini (1) brad (1) bútor (1) celeb (3) charles (1) cipő (1) cunami (1) der (1) design (6) díj (2) dilemma (5) életmód (1) emmy (1) energia (1) érdekes (3) etikus (4) fairtrade (2) felmelegedés (3) fesztivál (1) floppy (1) föld (2) gárdony (1) gore (3) gorilla (1) greenpeace (1) grüne (1) gyerekmunka (1) hír (7) hybrid (2) jel (1) kemping (1) kongó (1) környezetbarát (1) közlekedés (2) lábnyom (3) london (1) metró (1) ökostrand (1) ötlet (13) peking (1) példa (1) punkt (1) recycle (7) reklám (3) sportbeach (1) style (3) szél (1) szomorú (1) szórólap (1) tanács (1) táska (5) tény (2) tipp (3) trendi (5) tudatos (1) víz (3) voltbolt (1) vuitton (1) wc (2) zöld (4) Címkefelhő

A második lépés tényleg egy lépés!

2007.06.19. 11:55 :: GreenGo

Szó szerint. Ha már kicsit belemélyedtél a zöld dolgokba, és úgy döntöttél megpróbálod ezeket beépíteni a mindennapjaidba, a legegyszerűbb és leghatásosabb dolog amit tehetsz, hogy odafigyelsz arra, hogy hogy közlekedsz!

Ha gyalog mész, biciklizel vagy tömegközlekedést használsz - legalább néhány/1 nap egy héten - hatalmas lépést teszel afelé, hogy csökkentsd a CO2 kibocsátásodat. Ezen a ponton ne feledkezzünk meg a már említett holnapi Liftshare Day-ről (www.liftshare.org), ami szintén nem kíván őrült erőfeszítést, de annál hatásosabb! 

Haladóknak pedig ajánlott a repülőutak vonattal való megtétele, mely persze hosszabb, unalmasabb és nem mindig kivitelezhető, de legalábbis magánrepülő helyett a turistaosztály igénybevétele. Ebből a szempontból példát vehetünk a mi Leonkról (di Caprio), vagy a Zöld Hercegről (Prince Charles), mert ők is  a turistaosztályon próbálnak utazni, amikor csak tudnak!

 

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés ötlet bicikli

A bejegyzés trackback címe:

https://gogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr60101632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása