Rovatok

Éldegélünk, éldegélünk?

A Föld meg közben haldoklik? Ááá, nem lesz ez így jó...

... DE

most már sokkal jobb, hogy itt vagy!

Utolsó kommentek

Címkék

2.0 (1) absolut (1) álom (3) autó (3) bicikli (4) bikini (1) brad (1) bútor (1) celeb (3) charles (1) cipő (1) cunami (1) der (1) design (6) díj (2) dilemma (5) életmód (1) emmy (1) energia (1) érdekes (3) etikus (4) fairtrade (2) felmelegedés (3) fesztivál (1) floppy (1) föld (2) gárdony (1) gore (3) gorilla (1) greenpeace (1) grüne (1) gyerekmunka (1) hír (7) hybrid (2) jel (1) kemping (1) kongó (1) környezetbarát (1) közlekedés (2) lábnyom (3) london (1) metró (1) ökostrand (1) ötlet (13) peking (1) példa (1) punkt (1) recycle (7) reklám (3) sportbeach (1) style (3) szél (1) szomorú (1) szórólap (1) tanács (1) táska (5) tény (2) tipp (3) trendi (5) tudatos (1) víz (3) voltbolt (1) vuitton (1) wc (2) zöld (4) Címkefelhő

Strandolj ökosan!

2009.07.07. 23:57 :: GreenGo

Ez a blog nem lenne az ami, ha nem írnánk a méltán népszerű gárdonyi öko-szemléletű strandról, a SportBeachről. Az a legjobb az egészben, hogy alapvetően a strandolásról és a sportolásról szól a dolog, és ezt "természetesen" egészíti ki a környezettudatos szemlélet. A szelektív szemétgyűjtés az alap, de ökotisztítószereket és kézmosót használnak, nyomógombos a zuhany, és ehetsz biokaját is a büfében. Egyszóval megmutatják, hogy hogy is lehetne csinálni ezt az egész környezetbarát életet. Le a kalappal a kezdeményezés előtt, mivel ha már csak a strandolók betartják a szabályokat - márpedig betartják - akkor az is nyert ügy. Reménykedjünk azonban, hogy idén nyáron jó sokat fog sütni a nap (lesz melegvíz a napelemes zuhanyzóban), és lesz alkalmunk megszokni, hogy hogy figyeljünk oda a környezetünkre.

Az olvasó ezen ponton joggal feltételezheti, hogy ennek a sok öko-bio-témának bizonyára az öko-bio-témáknál megszokott borsos ára van, ám az olvasó nagy örömünkre téved. Hétköznap 560 forintért, hétvégén 740-ért élvezhetjük a strand szolgáltatásait, de van egy csomó kedvezmény is, melyekről részletek itt

Ha pedig annyira jól érzed magad, hogy haza sem akarsz menni, aludhatsz a kempingjükben, amiért akár üdülési csekkel és más utalványokkal is fizethetsz.

Forrás: www.sportbeach.hu

Szólj hozzá!

Címkék: gárdony ökostrand sportbeach

A bejegyzés trackback címe:

https://gogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr171233268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása