Rovatok

Éldegélünk, éldegélünk?

A Föld meg közben haldoklik? Ááá, nem lesz ez így jó...

... DE

most már sokkal jobb, hogy itt vagy!

Utolsó kommentek

Címkék

2.0 (1) absolut (1) álom (3) autó (3) bicikli (4) bikini (1) brad (1) bútor (1) celeb (3) charles (1) cipő (1) cunami (1) der (1) design (6) díj (2) dilemma (5) életmód (1) emmy (1) energia (1) érdekes (3) etikus (4) fairtrade (2) felmelegedés (3) fesztivál (1) floppy (1) föld (2) gárdony (1) gore (3) gorilla (1) greenpeace (1) grüne (1) gyerekmunka (1) hír (7) hybrid (2) jel (1) kemping (1) kongó (1) környezetbarát (1) közlekedés (2) lábnyom (3) london (1) metró (1) ökostrand (1) ötlet (13) peking (1) példa (1) punkt (1) recycle (7) reklám (3) sportbeach (1) style (3) szél (1) szomorú (1) szórólap (1) tanács (1) táska (5) tény (2) tipp (3) trendi (5) tudatos (1) víz (3) voltbolt (1) vuitton (1) wc (2) zöld (4) Címkefelhő

I love Brad Pitt

2007.12.05. 11:27 :: GreenGo

Mert nem csak jó pasi, hanem jó arc is. Ő áll ugyanis a Make It Right program mögött, melynek egyik célja 150 környezetbarát ház építése New Orleans-ban a Katrina hurrikán áldozatainak megsegítésére. Brad megbízta a világ 13 vezető építészét, hogy készítsenek terveket a házakhoz, ezek egyike Kieran Timberlake terve:

Ezen kívül azt is megfogadta, hogy összegyűjt 5 millió dollárt a házak építésére (ez 850 millió forintnak megfelelő összeg kb.). Most ott tart a projekt, hogy a 150-ből már 7 ház megépítésére van pénz. Bárki adakozhat a fenti honlapon, így követve pl. Donna Karan példáját.

A Make It Right programmal karöltve fut a Pink Project is, aminek célja, hogy még jobban felkeltse a világ figyelmét arra, hogy nincs megoldva a probléma New Orleans-ben, attól, hogy nem beszélünk róla. A Pink Project elég sokrétű, így most nem is bocsátkozunk ennek hosszas taglalásába, a lényeg, hogy az épülő házak helyén egyelőre rózsaszín sátrakat állítanak fel, melyek full környezetbarát anyagból készültek (ha lebontják őket, akkor majd táskák lesznek belőlük), teljesen kiemelkednek a környezetből, este kivilágíthatóak, és nagyon jól néznek ki, egyszóval teljesen alkalmasak arra, hogy felhívják a figyelmet a problémára.

Szóval, ha meghat minket Brad beszéde a honlapon, vagy kifejezetten a New Orleans-i tragédia áldozatain akarunk segíteni, vagy azt akarjuk, hogy megjelenjen a nevünk a honlapon, vagy van felesleges pénzünk, amit ezúttal erre a célra fordítanánk, akkor itt a helyünk.

Forrás: newconsumer.com

Szólj hozzá!

Címkék: design táska brad recycle

A bejegyzés trackback címe:

https://gogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr79253074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása