Rovatok

Éldegélünk, éldegélünk?

A Föld meg közben haldoklik? Ááá, nem lesz ez így jó...

... DE

most már sokkal jobb, hogy itt vagy!

Utolsó kommentek

Címkék

2.0 (1) absolut (1) álom (3) autó (3) bicikli (4) bikini (1) brad (1) bútor (1) celeb (3) charles (1) cipő (1) cunami (1) der (1) design (6) díj (2) dilemma (5) életmód (1) emmy (1) energia (1) érdekes (3) etikus (4) fairtrade (2) felmelegedés (3) fesztivál (1) floppy (1) föld (2) gárdony (1) gore (3) gorilla (1) greenpeace (1) grüne (1) gyerekmunka (1) hír (7) hybrid (2) jel (1) kemping (1) kongó (1) környezetbarát (1) közlekedés (2) lábnyom (3) london (1) metró (1) ökostrand (1) ötlet (13) peking (1) példa (1) punkt (1) recycle (7) reklám (3) sportbeach (1) style (3) szél (1) szomorú (1) szórólap (1) tanács (1) táska (5) tény (2) tipp (3) trendi (5) tudatos (1) víz (3) voltbolt (1) vuitton (1) wc (2) zöld (4) Címkefelhő

Absolut visszatértem

2007.09.14. 12:30 :: GreenGo

A tervezettnél kicsit hosszabb hallgatás után újra itt!

Bár valószínűleg nem vagyok egyedül azzal a gondolattal, hogy így szeptember táján sokkal szívesebben lennék máshol, mint itt (i.e. iskola, munkahely helyett egy tengerparti nyugágyban, Komjáti uszoda helyett a siófoki strandon, füstös helyek helyett a rómain, stb.).

A hasonló, sőt ennél sokkal nagyratörőbb álmokat karolta fel az Absolut vodka :)), az IN AN ABSOLUT WORLD kezdeményezésével. Ennek annyi a lényege, hogy mindenki megírhatja, hogy mi a víziója, vagyis az ő világában mi lenne az az álom, amit valóra váltana. Lássunk néhány példát (a top 10-ből):

- létezne egy időjárás távirányító

- a valós életben is működne az Undo (visszavon) gomb - igen, igen, igen!

- az alvást felváltaná a tánc stb.

Szóval már egy csomó ember feltette az álmait, és lehet szavazni, aztán a legtöbb szavazatot kapott álmokat valóra váltják/megpróbálják valóra váltani.

Kedvenc oldalunk, a treehugger is feltette az egyik vízióját, amit tulajdonképpen - szokásához híven - valóra is váltott. A lényeg, hogy legyen minden letölthető! Legalábbis - kezdetként - az újrahasznosított designerbútorok tervei. Így, ezek után csak annyi a dolgunk, hogy letöltsük a terveket, az összerakási útmutatót, és míg kinn fúj a szél és esik az eső, összebarkácsoljuk a legújabb bútorainkat, például ezt a multifunkciós asztalt (balra).

Szóval mielőtt vasárnapi programként elindulnánk az IKEA-ba, vessünk egy pillantást erre az oldalra, és legyünk absolut környezetbarátok.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: álom ötlet bútor absolut

A bejegyzés trackback címe:

https://gogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr13165286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása