Rovatok

Éldegélünk, éldegélünk?

A Föld meg közben haldoklik? Ááá, nem lesz ez így jó...

... DE

most már sokkal jobb, hogy itt vagy!

Utolsó kommentek

Címkék

2.0 (1) absolut (1) álom (3) autó (3) bicikli (4) bikini (1) brad (1) bútor (1) celeb (3) charles (1) cipő (1) cunami (1) der (1) design (6) díj (2) dilemma (5) életmód (1) emmy (1) energia (1) érdekes (3) etikus (4) fairtrade (2) felmelegedés (3) fesztivál (1) floppy (1) föld (2) gárdony (1) gore (3) gorilla (1) greenpeace (1) grüne (1) gyerekmunka (1) hír (7) hybrid (2) jel (1) kemping (1) kongó (1) környezetbarát (1) közlekedés (2) lábnyom (3) london (1) metró (1) ökostrand (1) ötlet (13) peking (1) példa (1) punkt (1) recycle (7) reklám (3) sportbeach (1) style (3) szél (1) szomorú (1) szórólap (1) tanács (1) táska (5) tény (2) tipp (3) trendi (5) tudatos (1) víz (3) voltbolt (1) vuitton (1) wc (2) zöld (4) Címkefelhő

I'm Not a Plastic Bag! helyett:

2007.06.13. 11:46 :: GreenGo

Mivel elég kicsi valószínűsége, hogy sikerült márciusban megkaparintanunk egyet az Anya Hindmarch által tervezett I'm Not a Plastic Bag táskákból (Keira Knightley-val a képen), s ezúttal nem csak azért mert Magyarországon élünk, íme néhány jó hír a táska szerelmeseinek. Egyrészt, június 20-án korlátozott példányszámban bár, de kapható lesz a tengerészkék feliratos verzió az USA-ban. Illetve, ha várunk még egy kicsit - júliusig - akkor Írországban vagy Milánóban is hozzájuthatunk a barna változathoz. Ha a krémszínű változatra áhítozunk zöld betűkkel, akkor jobb lesz ha júliusi nyaralásunkat Japánba tervezzük, ha krémszínű szürke betűs a vágyunk, akkor irány Délkelet-Ázsia!

Ám ennyi repüléssel nyilván olyan mértékben szennyeznénk a környezetünket, hogy aztán életünk végéig hiába használnánk a nem-műanyag táskánkat bevásárlásra, soha nem tudnánk ennyi kárt helyre hozni, válasszuk inkább a celebek által újonnan felkapott Fleurville-táskát, ha mindenképpen a legtrendibb darabokból akarunk választani. Előnyei: újrahasznosított műanyag palackokból készült, négy színben kapható, neten is lehet rendelni, 70 dollár az ára itt: www.fleurville.com, és ebben virít Sara Jessica Parker és Gwyneth Paltrow is!

Annál is inkább erre a táskára szavazunk, mert a Hindmarch-féléről kiderült, hogy gyermekek készítik Kínában, ami ugye jó sokat levon az értékéből... mindamellett, hogy az alapgondolattal továbbra is egyetértünk, de persze nem ilyen áron.

Forrás: People Magazine

1 komment · 1 trackback

Címkék: táska celeb

A bejegyzés trackback címe:

https://gogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr1297899

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lujza 2008.08.11. 15:13:36

"hühh, de jól néz ki"...majdnem lehidaltam, mikor megláttam egy kínai kisárúház polcán...(bár az ilyen másoltaok gyakoriak). profi kis koppintás, csak az árával meg a füleivel árulja el magát.;)
süti beállítások módosítása